Utstilling
2.7.24
14.7.24

Reflections on Sanctuary

«Reflections on Sanctuary» utforsker betydningen av «hjem» sett fra et BIPoCQT-perspektiv. Gjennom maleri, tegning, fotografi, film, performance og installasjon utforsker vi hvordan «hjem» kan være både utradisjonelt og utrygt for mange. Vi dykker dypt inn i spørsmålene om trygghet, tilhørighet og identitet for å forstå hvordan ulike mennesker definerer og skaper sitt eget “hjem”.

Kunstnere: Marie Cole, Iromie Warnakulasooriya, Lidiya Solomon, Janelool, Teddy og Mabell Holand.

Utstillingen er kuratert av Marea Vigesaa.


I tillegg til selve utstillingen, vil Prosjektrommet huse en rekke arrangementer i form av verksteder og samtaler i uke 27 og 28. Disse arrangementene vil være åpne for alle og er ment å inspirere til dypere refleksjon og dialog om temaene rundt utstillingen.

Fullstendig program TBA.


Om Diaspora KollektivVi er et kunstnerkollektiv grunnlagt i 2023 av Marea Vigesaa og Marie Cole. Vårt kollektiv består også av Iromie Warnakulasooriya og Janelool. Vår visjon er å skape et framtidig Norge der BIPoCQT-kreatører og kunstnere kan dyrke et arkiv av kreative sammenkomster med fokus på kollektiv omsorg og anerkjennelse. Vi ønsker å fasilitere en inkluderende kulturell diskurs som engasjerer lokale norske BIPoCQT-miljøer.

Hvor
Prosjektrommet
Passer for
Alle
Arrangør
Diaspora Kollektiv
Åpningstider
11 - 19
11 - 17
Besøk nettside